Wim Goossens wordt lijsttrekker


donderdag, 8 februari, 2018
Wim Goossens wordt lijsttrekker

Op een partijbestuur op woensdag 7 februari werd bekend dat Wim Goossens, langstzittende schepen, onze partij zal leiden naar de gemeenteraadsverkiezingen. We hielden er aan U als lid als eerste op de hoogte te brengen. We wensen Wim alle succes richting 14 oktober!

Wim Goossens zal in oktober 2018 de lijst van CD&V-Roosdaal trekken.  Schepen Goossens startte zijn politieke loopbaan in 1994 en was sindsdien onafgebroken schepen.  Huidig burgemeester Christine Hemerijckx kiest om persoonlijke redenen ervoor om de fakkel door te geven en sluit op deze manier een fase in haar leven af.  Burgemeester Hemerijckx kan terugblikken op 18 jaar politiek engagement in Roosdaal, waarvan 12 jaar als burgemeester.
 
Wim Goossens: “De afgelopen legislatuur was ik eerste schepen en nam in verlofperiodes regelmatig al het mandaat van waarnemend burgemeester waar. Ik dank Christine Hemerijckx voor de uitstekende samenwerking.” 

Christine Hemerijckx: “ Met onze huidige ploeg is het boeiend samenwerken en hebben we  nog een spannend en intensief jaar voor de boeg, maar daarna is het opnieuw tijd om het vertrouwen van de kiezer te krijgen.  Ik wens hen dan ook te danken voor het verleden en succes toe te wensen in wat komen zal.  Ik blijf mijn vertrouwen stellen in deze stevige CD&V-ploeg”.  

Voorzitter Yves Bastaerts (CD&V): “We willen Christine danken voor haar onophoudelijke inzet voor de partij en de gemeente en respecteren haar beslissing om te stoppen met actieve politiek.  We wensen haar nog een mooie en geëngageerde toekomst.